Все о здоровье 

Лазерна корекція зору та інтраокулярні лінзи

Лазерна корекція LASIK — FEMTO ЛАЗЕР

Femto лазер, інструментом новітньої технології, який дозволяє високу точність, що перевищує будь-яку іншу систему, робиться тонкий зріз поверхневої матерії рогівки, Одержуваний диск або клапоть рогівки піднімається для того, щоб працювати Лазером Excimer на внутрішньому шарі рогівки і, таким чином, виправляється рефракційний дефект. В кінці операції, клапоть повертається на своє місце.

ICR володіє технологічними досягненнями останнього покоління на світовому рівні для рефракційної хірургії: ЛАЗЕРИ EXCIMER і FEMTO.

Лазерна корекція PRK і LASEK

У випадках тонкої рогівки, низькою дефекту рефракції, нерівномірно роговичною поверхнею, сухістю очей і т.д., використовуються, так звані, поверхневі техніки.

При PRK, застосовується лазер безпосередньо на поверхні рогівки, щоб виправити дефект рефракції за допомогою зняття дуже тонкого шару або поверхневого епітелію, що не реалізуючи ніякого мікронадреза. При LASEK, поверхневий шар рогівки не видаляється, як при PRK, а зберігається як вид захисної плівки. Ці техніки показані у випадках, при яких рогівка пацієнта тонша або делікатна.

Лазерна корекція зору у Львові та Івано-Франківську https://lvivmedicalcenter.com/services/ophthalmology/ — сучасна багатопрофільна клініка ЛМЦ.

Інтраокулярні лінзи

Інтраокулярні фокічні лінзи — ICL

Інтраокулярні лінзи встановлюють не видаляючи кришталика та не змінюючи жодної структури ока. Ця техніка особливо показана для пацієнтів з високою міопією, далекозорістю і високим астигматизмом, а також у випадках, коли необхідно зберегти цілісність рогівки.

Лінзи ICL зазвичай показані для пацієнтів до 45 років. Одна з переваг цієї техніки полягає в тому, що вона є оборотною. Крім того, ці лінзи пристосовуються до просторів і характеристикам очі самим фізіологічним способом і дають можливість виправити навіть дуже високі діоптрії.

Лінзи ICL дають дуже високу якість зору і пристосовуються до простору ока найкращим фізіологічним способом.

Мультифокальні і торичні лінзи

При цій техніці замінюється кришталик ока на лінзу.

Мультифокальні лінзи розподіляють світло в різних точках. Монофокальні лінзи надають зір хорошої якості на одній дистанції. Біфокальні лінзи мають градацію для зору на дальній і близькій відстанях. Трифокальні лінзи включають також градацію для проміжного зору. Ці лінзи забезпечують хороший зір, який не залежить від окулярів, зблизька, на середній і на дальній відстані.

Торичні інтраокулярних лінз дозволяють, крім того, виправляти астигматизм. Їх використання, як правило, показано при високому астигматизмі.

Інтраокулярні лінзи — це метод виправлення вікової далекозорості або пресбіопії, що використовується найбільше через його безпеку і високий рівень ефективності.

Related posts